ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορω να πληρωσω?

Πέρα από μετρητά, το κατάστημα μας διαθέτει POS για Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα. Επίσης μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας.

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Σχοινά Στυλιανή Ραφαέλα
Αριθμός λογαριασμού: 52 7109 0081 049  
ΙΒΑΝ:
GR21 0172 2710 0052 7109 0081 049  

Η κατάθεση πρέπει να γίνει με αιτιολογία και το ονοματεπώνυμό σας, εντός 5 ημερών κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Η υπηρεσία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εμάς εφόσον γίνει η κατάθεση και η επιβεβαίωση της πληρωμής από το λογιστήριό μας.

Μολις τελειωσει η συνεδρια?

Με το πέρας της συνεδρίας, μπορείτε να χαλαρώσετε στο χώρο μας, απολαμβάνοντας τσάι.

Τι κανω πριν την συνεδρια?

Όταν προσέλθετε στο χώρο μας, μετά τη γνωριμία μας, καλείσθε να συμπληρώσετε ένα ιατρικό ιστορικό, για να ενημερωθούμε για τυχόν προβλήματα υγείας.

Μπορω να επισκεφτω τον χωρο για θεραπεια, διχως ραντεβου?

Το κατάστημα λειτουργεί μόνο με ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.    

Πως μπορω να ακυρωσω μια συνεδρια?

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο χώρο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικός, τουλάχιστον 4ς ώρες πριν το ραντεβού σας.    

Τι πρεπει να γνωριζω πριν κλεισω ενα ραντεβου?

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Χρόνος Προσέλευσης

Παρακαλούμε να προσέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη σωστή ενημέρωση μας και τη συμπλήρωση του ιστορικού σας.

Καθυστέρηση

Η καθυστέρηση προσέλευσης, μπορεί να μειώσει το χρόνο της θεραπείας σας χωρίς να μειωθεί η τιμή της.

Ασφάλεια προσωπικών αντικειμένων 

Το Αθάνη SpanSauna δεν φέρνει ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Θυμηθείτε να τα παραλάβετε μετά την κάθε συνεδρία από το ντουλάπι σας.

Πριν τη συνεδρία

Να αποφύγετε να κάνετε κατανάλωση αλκοόλ ή φαγητού τουλάχιστον 2 ώρες πριν τις συνεδρίες σας.

Πως μπορω να κλεισω ραντεβου?

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικός στο 2310 232 548 για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στο 2391 053 187 για το κατάστημα των Κουφαλίων ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Πως μπορώ να αποφασίσω ποια θεραπεία θα ήταν η καταλληλότερη για μένα?

Καθώς πλοηγήστε στη σελίδα μας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες  για την κάθε θεραπεία μας για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Αν παρ’ όλα αυτά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι το καλύτερο για σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας κατατοπίσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!    

Τι ειναι το Αθανη Spa ‘n’ Sauna

Το Αθάνη SpanSauna είναι ένας χώρος υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπου συνδυάζουμε την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 63, 3ος όροφος) καθώς και στα Κουφάλια (Κοσμά Αιτωλού, Επέκταση) και παρέχουμε υπηρεσίες Μασάζ, Σάουνας, Τζακούζι (κατάστημα Κουφαλίων μόνο) και θεραπειών προσώπου και σώματος.

Ποιες ειναι οι ωρες που μπορω να κλεισω μια συνεδρια?

Το Αθάνη SpanSauna εξυπηρετεί από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Όσον αφορά τα ραντεβού θα πρέπει να κλείνονται από την προηγούμενη ημέρα.Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, ο ελάχιστος χρόνος εξυπηρέτησης, από την στιγμή που επιβεβαιώνεται το ραντεβού τηλεφωνικός, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, είναι 4 ώρες.