ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ.

 

ΤΙΜΕΣ

Το Αθάνη Spa ‘n’ Sauna μπορεί να καταργήσει ή να αλλάξει τις υπηρεσίες, καθώς και τις τιμές τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση χρεώνεται το ποσό που έχει συμφωνηθεί, άσχετα αν η τιμή έχει μεταβληθεί. Οι τιμές των υπηρεσιών είναι όλες σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Είναι απαραίτητο να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας και για την αλληλογραφία μαζί σας. Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του Αθάνη Spa ‘n’ Sauna υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009).

ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Στην περίπτωση που η επιλογή κάποιας υπηρεσίας δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να την αλλάξετε, επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook ή τηλεφωνικός στο 2310 232 548 για το Κατάστημα Θεσσαλονίκης ή στο 2391 053 187 για το Κατάστημα Κουφαλίων.